Здоровенькі були! Думаю показати одним місцем, може комусь буде корисно. Останнім часом помітив, що сон не йде, не висипаюсь, а з самого ранку почуваюся, ніби вагони розвантажував. Списував на стрес, на дощі, а кохана сказала: "Пора поміняти постіль на якісну, а не цей синтетичний жах із базару". І отут я заліз в гугл.
Зізнаюсь, думав, що
підбір постільної білизни - це тільки "колір сподобався чи ні". Виявилося, то цілий всесвіт. І і бязь, ранфорс, і сатин... Я в таких назвах плавав, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.
Люди, це ж криниця корисної інфи! Я залип майже годину. Там все як в підручнику: чітко розписані усі матеріали, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть є таблиця з описом щільності тканини та того, скільки прань витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло мені усвідомити, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а інший — 2500.
Що я для себе відкрив особисто виніс:
- Виявляється, українські та європейські розміри сітки трохи відрізняються, і перш ніж купувати треба бігати з сантиметром міряти ковдру, а не просто вірити напису «двоспальний».
- Хто б міг подумати, що фланель в спеку — це пекло, а якісний сатин насправді дає прохолоду, бо в неї плетіння ниток особливе.
- На сайті написано, як правильно прати, щоб малюнок не зліз після кількох прань. Це прям в точку для тих, у кого пралка паше цілодобово.
Коротше кажучи вирішив придбати на пробу сатиновий комплект від нашого бренду (підтримали так би мовити своїх). Поки все добре — спимо як немовля, білизна приємна до тіла, не збивається й не електризується.
Коротше, якщо ти, як і автор, до останнього часу вважали, що підковдра — це не та річ, в що варто вникати, дуже рекомендую зазирнути статейку на цьому ресурсі. Реально зберігає час на підбір та вберігає від покупки кота в мішку. Всім гарного сну!!